Joo, eli osa teistä saattoikin jo lukea viime osan kommenteista extran kohtalon. En ole  siihen vielä sen enempää nyt paneutunut, ei ole yksinkertaisesti ollut aikaa.  Eli se nyt ei ole sitten ihan heti tulossa. Katsastamme hieman yliopistoa tässä osassa, oikeastaan pidämme vain läksiäisjuhlat Charlottalle, Allisonille ja Rachelille. En tiedä miksi, muttei niitä kuvia vain syntynyt ihan normaalista pelaamisesta, mutta lupaus oli lupaus ja näette nyt pienet juhlat. Kiitos kaikille, jotka olette antaneet palautetta tarinasta.  Ja pahoittelut siitä, etten ole saanut tehtyä mitään sille tosiasialle, että teksti menee yli reunan. Yritin kyllä, mutta lopputulos oli vieläkin pahempi kuin tämä nykyinen.



Maddie oli hankkinut taaperoaikanaan jopa kuusi kappaletta karismapisteitä ja halusi ehdottomasti saada loput kaksi, mitkä tarvittiin stipendiä varten. Cassie opetti tytärtään pelaamaan minigolfia, joka samalla kehitti jollain mystisellä tavalla myös karismaa. Ei kulunut kauaa, kun Maddiellä jo oli taito hallussa ja äiti itsekin pääsi kartuttamaan omia taitojaan. Cassie oli aloittanut uuden uran ravintola-alalla, tämä halusi ehdottomasi toteuttaa suurimman haaveensa. Äiti oli kovin ylpeä lapsistaan, kaikki opiskelivat ahkerasti tulevaa yliopistoon lähtöä varten.



Rocky oli kasvanut kaikessa hiljaisuudessa vanhukseksi. Pian olisikin jo aika hankkia taloon yksi koira lisää. Jake tarvitsisi puolison itselleen, jotta uusi koirasukupolvi saataisiin syntymään. Vielä ei ole kuitenkaan mitään kiirettä sen suhteen, Jakehan on vielä kovin nuori poika. Olen hyvin yllättynyt siitä, miten koirat eivät aiheuta oikeastaan lainkaan harmia tai vaivaa muulle perheelle, ainoastaan kylvettämiseen koirat tarvitsevat apua. Kunhan joku muistaa käydä säännöllisesti täyttämässä ruokakepot, koirat pärjäävät mainiosti.



Oliver oli alkanut kirjoittamaan päiväkirjaa, poika tarvitsi edes jonkun jolle purkaa sisälle patoutuneet tunteensa. Koska maailmasta tuskin löytyi simiä, joka olisi sekä kuunnellut, että ymmärtänyt Oliveria, päätti poika purkaa ajatuksensa päiväkirjalle.
- Rakas päiväkirja minä vihaan, vihaan ihan todella Tonya! Olisit nähnyt miten se taas yks ilta kohteli Maddietä, se idiootti kiusaa tyttöä koko ajan eikä jätä sitä rauhaan. Eilen oli jo kolmas kerta kun olin hyökätä sen kimppuun. Tonyn harmiksi täytän pian vuosia ja olen yhä vain vahvempi. Jokainen voi olla varma siitä, että tapan kaikki, jotka vielä yrittävät satuttaa siskoani. Maddie on saanut jo kärsiä ihan riittävästi, mutta onneksi hänellä on minut - minä suojelen pikkusiskoani kaikelta pahalta. Älä huoli Maddie, kukaan ei tule enää satuttamaan sinua, ei ikinä. Oliver jatkoi kirjoittamistaan vielä tovin, ennen kuin sulloi kirjan patjojensa väliin. Mitä ihmettä Oliver tarkoittaa tuolla satuttamisella? Kuka Maddietä muka on kohdellut kaltoin, jos ei oteta huomioon sitä miten Cassie kohteli tyttöään tässä joku aika sitten? Huolestuttavaa muutenkin tuo mitä poika kirjoitti, vaikka tuskin hän nyt ketään menisi tappamaan, kunhan uhoaa.



Anthony, jolla ei ollut mitään aavistuksia siitä, mitä velipoika oli juuri todennut päiväkirjalleen, etsi kuumeisesti lelulaatikostaan viime viikolla ostettua pierutyynyä. Tonyn oli tarkoitus asettaa se koulussa Maddien tuolille ja tehdä tyttö naurunalaiseksi. Poika ei kuitenkaan omaksi harmikseen löytänyt pilailuvälinettä mistään ja joutui lähtemään kouluun ilman sitä. Sinun sietäisi Anthony olla onnellinen, ties mitä olisi päässyt tapahtumaan, jos olisit toteuttanut pilasi ja Oliver olisi saanut kuulla siitä. Vaikken Oliverin tappoaikeita uskokaan, eivät nuo kaksi veljestä tule kyllä yhtään toimeen keskenään.



Talon vanhukset olivat innostuneet aarteen etsinnästä luettuaan aamulla lehdestä, miten aikoja sitten laaksossa asunut kuningas oli kätkenyt suurimman osan aarteistaan maan alle hajanaisiin paikkoihin pelättyään oman poikansa ryöstävän palatsin jalokivet. Natalie ja Lassi uskoivat totta kai, että yksi paikoista olisi heidän oma tapapihansa. Rankan työn päätteeksi pariskunta oli löytänyt vain kiviä, sekä yhden puutarhatontun. Pettyneenä Lassi ja Natalie täyttivät kuopat uudestaan ja painuivat takaisin sisälle.



Kului muutama päivä ilman minkäänlaisia ongelmia, jos ei oteta huomioon sitä, miten Oliver ja Tony olivat ajautuneet koulussa välitunnilla pieneen tappeluun. Maddie oli juossut itkien isoveljiensä luo kertomaan, miten Tony oli toteuttanut pierutyynytemppunsa ja saanut koko luokan nauramaan siskolleen. Oliver oli kiivastunut täysin ja motannut pikkuveljeään täysillä kasvoihin. Onneksi Anthonylle ei ollut seurannut mitään mustelmaa pahempaa. Oliver taas joutui kotiarestiin syntymäpäiväänsä saakka ja oli päättänyt sen kunniaksi hajottaa jo kolme tuolia ympäri taloa. Kuten kuvasta näkyy, neljäs on paraikaa tuhottavana. Tavallaan kyllä säälin Cassietä ja Ilmaria, sillä Oliver ei tosiaan ole mikään helppo lapsi, tosin eivät taida olla tämän sisaruksetkaan.



Illalla juhlittiin poikien syntymäpäiviä sekä Oliverin arestin loppumista. Johnny sai kunnian puhaltaa omasta kakustaan kynttilät ennen veljeään, joka odotteli suu mutrussa sivummalla muun perheen kanssa. Oliver olisi totta kai halunnut itse puhaltaa kynttilänsä ensimmäisenä, mutta päätti kerrankin totella äitinsä käskyä pysyä vaiti, vaikka se olikin pojalle vaikeaa.



Johnnyn lähdettyä pois oman kakkunsa kanssa, tilalle tuotiin toinen ja uudet kynttilät pystytettiin siihen. Oliver puhalsi kaikki kynttilät kerralla sammuksiin ja valmistautui sitten kasvuunsa. Ei kulunut kauaa, kun poika jo seurasi kaksoisveljeään ensin vaatekaapille ja sieltä vielä peilin eteen.



Ensin näemme Johnnyn teininä. Pojasta kasvoi todella komea nuori herra. Hiustyyli koki suuren muutoksen, väri sentään pysyi ennallaan. Johnnyn tavoitteeksi arpoutui suosio ja tämä haluaa saada kerralla 20 hyvää lemmikkiystävää. Ei nyt mitenkään, että haluan lannistaa sinua Johnny, mutta tuo tuskin tulee ikinä toteutumaan.



Ja tässä vielä kuva Oliverista, joka näköjään kävi vaatekaapin ja parturin ohella myös lävistäjän luona. Cassie oli lentää nenälleen nähdessään teinipoikansa ensimmäistä kertaa, mutta päätti lopulta olla puuttumatta Oliverin tyyliin. Poika sai tavoitteekseen nautinnon ja suureksi haaveekseen kohota pelisuunnittelijaksi. Oliverin "pahis" luonne ja toive eivät kyllä mielestäni kulje ihan käsi kädessä, mutta mikäpä siinä.



Kuten oli jo arvattavissa, Maddie oli ainut, jonka halauksen Oliver otti kiitollisena vastaan. Isovanhemmat ja vanhemmat saivat tyytyä pelkkään sanalliseen onnitteluun, muista sisaruksista puhumattakaan. Kiitosta Oliver ei suonut vanhemmille lahjoista ja astelikin muitta mutkitta yläkertaan jättäen muut juhlimaan ilman toista syntymäpäiväsankaria. Ilmari tunsi sekä häpeää, että kiukkua - miten hänen oma poikansa voi käyttäytyä tuolla tavalla?



Cassie oli täysin ymmällään Oliverin kylmästä käytöksestä. Nainen ei voinut käsittää mitä oli taas tällä kertaa tehnyt ansaitakseen poikansa kylmän ja välinpitämättömän käytöksen. Cassie ei voinut olla miettimättä oliko Lucyn kuolemasta johtunut naisen tilapäinen järkytys saanut Oliverin täysin pois tolaltaan ja muuttumaan suoranaiseksi hirviöksi muuta perhettä kohtaan.



Cassie kertoi huolensa Ilmarille, joka lohdutti naista parhaan kykynsä mukaan.
- Älä suotta syytä itseäsi siitä, millaiseksi Oliver on kasvanut. Poikahan on aina ollut itsepäinen tapaus, Ilmari totesi ja otti vaimoaan käsistä kiinni.
- Tuo ei ole enää itsepäisyyttä, tuo on puhdasta vihaa! Näithän sinä miten poika katsoi minua kun yritin halata häntä. Oliverin silmät olivat täynnä vihaa, Cassie supisi itkunsekaisesti. Nainen puhui totta, Oliverin käytös oli muuttunut huomattavasti, kun Cassie oli tullut antamaan pojalle lahjansa. Muille tämä sentään oli luonut hymyn, Cassie oli saanut vain jäätävän katseen.



- Se kaikki johtuu aivan varmasti vain murrosiästä, Ilmari lohdutteli Cassietä ja sulki naisen syliinsä.
- Olen itsekin ollut joskus murrosikäinen ja kasvanut murrosikäisten sisarusteni kanssa ja tiedän, ettei tuo mene enää sen piikkiin. Eihän mekään aina Justinin kanssa oltu mitään äidin kultalapsia, mutta emme me sentään ikinä häntä vihanneet! Cassie yritti selittää kuunnellen samalla harrastehuoneesta kantautuvaa kitaran soittoa.
- Taisi olla virhe ostaa pojille tuo sähkökitara, se pitää kamalaa melua, Ilmari naurahti nyökäten ääntä kohti.
- Niin, edes se ei tehnyt poikaani onnelliseksi, Cassie mutisi itkien.
- Mene rakas nukkumaan, minä käyn vähän juttelemassa Oliverin kanssa, Ilmari kehotti ja katseli sitten miten Cassie käveli silmiään kuivaten kohti makuuhuonetta ja katosi pian oven taakse.



Ilmari vetäisi kiukkuisena huoneen oven auki ja asteli sisään. Oliver oli kuin ei olisi huomannutkaan isänsä tuloa ja keskittyi pelkästään soittoon.
- Oliver, ole hyvä ja pane se kitara pois, Ilmari pyysi korottaen ääntään sen verran, että se kuului soiton yli. Sanoilla ei kuitenkaan ollut mitään vaikutusta, Oliver jatkoi soittoaan välittämättä isänsä pyynnöstä.
- Kuulitko sinä? Heitän sen kitaran kohta parvekkeelta alas jos se soitto ei lopu! Ilmari huusi vihaisesti ja astui askeleen lähemmäs poikaansa. Vihdoin Oliver asetteli kitaran omalle paikalleen niin hitaasti kuin mahdollista ja kohotti katseensa kohti isäänsä.



- Tajuatko sinä jätkä ollenkaan mitä olet tehnyt? Olet saanut äitisi täysin surun partaalle noilla tempuillasi. Cassie on juuri toipunut Lucyn menetyksestä ja nyt sinä haluat saada hänet uuden masennuksen partaalle, niinkö? Kuunteletko sinä ollenkaan? Luulisi jo, että sinun ikäisesi osaisi jo käyttäytyä, mutta ei. Mietit tasan itseäsi ja hyökkäät tuosta noin vaan oman veljesi kimppuun jos tämä edes avaa suunsa ja sanoo jotain mistä et pidä. Katso minua kun minä puhun sinulle! Me olemme antaneet teille kaiken rakkauden mitä ikinä voimme antaa ja tässäkö sinun kiitoksesi? Mene peilin eteen ja kasva aikuiseksi, Ilmari tokaisi kiukkuisesti pojalleen, joka seisoi paikallaan kädet lanteilla tuijottaen isäänsä vihaisena.
- Teistä kumpikaan ei tiedä mitä rakkaus on! Te olette molemmat sokeita paskoja, ettekä näe miten teidän lapset kärsii teidän teoistanne! Mutsikin suree mieluummin jotain kuollutta kakaraansa kun keskittyy elossa oleviin. Ei ihme että Tonystä on tullut sellanen häirikkö ja Maddiestä on kovaa tahtia tulossa samanlainen! Kiittäkää luojaanne siitä ettei me oltu Johnnyn kanssa enää mitään ihan pentuja kun mutsi synnytti kolmoset. Me sentään vähän tajuttiin siitä tilanteesta, toisin kuin Tony ja Maddie, Oliver antoi takaisin samalla mitalla ja puhui suunsa täysin puhtaaksi.



- Eivät nuo sinun perättömät syytöksesi selitä millään lailla sitä miten kohtelet Anthonya, Ilmari totesi pidätellen kiukkuaan. Hän ei ollut ikinä kuullut mitään noin älytöntä? Ettäkö he olisivat saattaneet omat lapsensa kiusaamaan toisia?
- Mä yritän parhaan kykyni mukaan estää sen, ettei Maddiestä tulisi samanlainen kuin veljestään. Tätä menoa se on vaan ihan turhaa, sitä tyttöä on kiusattu niin paljon, että kohta se sortuu siihen itsekin. Te ootte kohta kusessa myös niiden kanssa! Oliver huusi ja katseli kuinka Ilmari käänsi tälle selkänsä ja lähti pois. Oliver asetti sormensa ohimolleen toivoen isänsä ampuvan itsensä. Oliver ei voinut ymmärtää miksei Ilmari suostunut näkemään pintaa syvemmälle. Heidän ihanat lapsensa eivät ehkä olekaan ihan sitä mitä koko naapurusto ja muu suku luulee.



Teinit olivat päättäneet yhteistuumin lähteä seuraavana päivänä suoraan koulusta Stadiin hengailemaan. Oliver oli päättänyt pistää ranttaliksi erään karaokebaarin baaritiskin luona ja lopulta molemmat pojat oli heitetty kovakouraisesti ulos. Oliverin huudellessa rivouksia baarin portsarille, Johnny tilasi näille kahdelle taksin, joka veisi nämä seuraavaan paikkaan. Lopulta kaksikko istuutui maahan odottamaan taksin tuloa. Johnny oli innokas tietämään mistä Ilmarin ja Oliverin eilinen sanaharkka oli johtunut, mutta Oliver piti tiedon omanaan.



Vihdoin taksi jätti kaksikon ikärajattomaan discon eteen ja veloitti parin kilometrin matkasta jopa pari sataa. Johnny maksoi kuskille summan pitkin hampain, Oliver oli jo juossut pois sisälle rakennukseen. Johnnynkin ilme tosin kirkastui, kun tämä näki nämä kalliit dj:n välineet. Poika ryntäsi saman tien hätistämään laitteen kanssa leikkineet lapset pois ja asetti lempiartistinsa levyn soimaan tanssien ja hurraten musiikin tahdissa.



Myös Oliver innostui joraamaan keskellä tanssilattiaa, eikä mennyt kauaa kun molemmat spottivalot oli suunnattu suoraan Oliveriin. Monet paikalla olevat taputtivat ja hurrasivat Oliverin tanssin tahdissa. Jos jotain, niin tanssia Oliver ainakin osasi. Tuo tulikin minulle ihan penkin takaa, missäs sinä olet tanssimaan oppinut, Oliver?



Tanssiminen oli kuitenkin yllättävän rankkaa puuhaa, eikä mennyt kauaa kun Oliver lähti otsa hikeä valuen ulos terassille vilvoittelemaan. Siellä poika näki jotain todella miellyttävää. Tämä vaaleahiuksinen kaunotar ei voinut vastustaa Oliverin kehuja ja flirttiä siitäkään huolimatta, että tämän äitipuoli istui aivan vieressä. (Nainen on itse asiassa jopa Oliverin sukulainen, Amberin tytär Vivian) Tyttö esitteli itsensä Keira Evansiksi.



- Keira, ihana nimi sulla. Mä olen muuten Oliver, Oliver totesi viekkaasti ja nappasi tyttöä kädestä kiinni.
- Sä et taida olla samassa koulussa mun kanssa, vai? Keira kysyi saatuaan punaisuuden pois kasvoiltaan.
- Itse asiassa olen, veljen kanssa aloitettiin tänään siellä, Oliver totesi hymyillen tuijottaen Keiraa silmiin.
- Aijaa, no kiva kuulla, Keira sanoi hymyillen sädehtivää hymyään.
- Meillä kävi kyllä hyvä tuuri kouluvalinnan kanssa jos sieltä löytyy noin kauniita tyttöjä, Oliver virnisti ja ohjasi Keiran sisälle. Tyttö seurasi täysin lumoutuneena välittämättä lainkaan äitipuolensa tuimasta katseesta, joka kielsi tätä lähtemästä pojan mukaan.



Oliver johdatti Keiran suoraan tanssilattialle ja pyysi Johnnya vaihtamaan biisin hitaaseen. Keira oli aivan haltioissaan Oliverista ja oli selvästikin korviaan myöten ihastunut tähän. Oliverin tunteista sen sijaan ei ottanut kyllä selvää, poika on muutenkin niin arvoituksellinen, ettei tästä ikinä tiedä. Ainakin poika lateli solkenaan kohteliaisuuksia ja kehuja Keiralle, joka ei voinut uskoa onneaan - hän oli päässyt tanssimaan noin komean pojan kanssa!



Hetki hetkeltä pari tanssi yhä vain lähempänä toisiaan eikä kulunut kauaa kun kaksikko oli jo liimautunut toisiinsa monellakin tapaa. Keiran äitipuoli katseli parin touhuja huolestuneena taka-alalta ja oli jo monesti aikeissa lähteä hakemaan tyttöä pois. Totta kai Vivian oli kuullut muulta suvulta millainen häirikkö Oliver on, eikä missään nimessä halunnut Keiran sekaantuvan sellaisiin poikiin. Toisaalta Vivianin välit Keiraan ja tämän siskoon Siennaan olivat jo muutenkin kovin huonot, joten nainen päätti antaa asian olla.



Lopulta Keira kuitenkin ilmoitti lähtevänsä kotiin äitipuolensa mukana, jottei joutuisi kävelemään monta kymmentä kilometriä. Oliver kyllä tarjosi tytölle taksikyytiä, mutta tämä päätti siitä huolimatta lähteä Vivianin mukaan ja jätti Oliverin tanssilattialle veljensä kanssa. Keira lupasi ottaa Oliveriin yhteyttä vielä samana iltana ja niin tyttö tekikin.



- Sähän itelles kissan löysit, Johnny tuli naureskellen dj:n paikaltaan pois Keiran ja Vivianin poistuttua rakennuksesta.
- Joo ja sillä on kuulemma siskokin, Oliver naurahti ja nappasi veljensä pään kainaloonsa ja moukutti tätä leikkimielisesti.
- Siitä sitten huomenna alat pokaamaan sitä, Oliver kannusti ja päästi Johnnyn otteestaan. Poika suki hiuksiaan, jotka olivat menneet veljen ansiosta täysin sekaisin.
- Älä nyt riehu siinä, tuskin se sen siskokaan mua haluaa kun näkee ensin sut, Johnny naurahti ja heilautti kättään muutamalle samaa koulua käyvälle pojalle, jotka kulkivat ohi.
- Mikä sun charmissas nyt voisi vikana olla? Ainakaan kun sä olet mun veljeni, Oliver naurahti ja lähti sitten puoliksi juosten ulos tilaamaan taksia. Johnny seurasi virnistellen ja päätään pudistellen veljeään ulos nyt jo hyiseen ilmaan.

Sitten siirrymme yliopistolle seuraamaan valmistujaisia.



Rachel, Charlotta ja Allison olivat lähteneet suorittamaan viimeistä loppukoettaan ja vastaanottamaan samalla päättötodistuksen. Sillä aikaa Luke kumppaneineen järjesti kolmikolle läksiäisjuhlia. Muiden siirrellessä huonekaluja ja säädellessä valoja sekä musiikkia, Luke oli päättänyt testata oliko Stadista tilattu juotava varmasti kunnollista. Lopulta mies ehti kaataa kaksi täyttä lasia alkoholia kurkustaan alas ennen itse juhlavieraiden saapumista.



Pitkä odottelu alkoi jo ottaa sisarusten hermoon, joten yhteistuumin viisikko päätti testata musiikin vetovoimaa ja kohta kaikki viisi jo tanssivat yksin tai yhdessä toisen kanssa. Luke oli jo valmiiksi pienessä hiprakassa ja Leslie joutui valitettavasti huomaamaan sen. Miehellä oli ilmeisesti humalassa paha tapa käpelöidä kaikkea mikä liikkui, aivan sama oliko kyseessä oma sisko vai naapurin vanhapiika. Nainen joutui useammin kuin kerran muistuttamaan veljeään missä tämän käsien paikka on.



Vihdoin ja viimein Emily, joka oli ollut vähän matkan päässä odottamassa kolmikon saapumista, ryntäsi sisälle taloon ja käski kaikkia olemaan hiljaa ja aloillaan. En tiedä onnistuiko alun perin suunniteltu yllätys nyt niin kovin hyvin, sillä nuo välkkyvät valot paljastivat aivan varmasti jo parin sadan metrin päähän mitä talon sisällä tapahtuu.



Viimein Allison saapui sisälle taloon perässään yllättynyttä näyttelevät siskonsa. Samassa huoneesta alkoi jo kuulua aplodeja ja hurraa huutoja. Allison ja Charlotta hymyilivät onnellisina ja kiittelivät kovin juhlien järjestämisestä, Rachel taas oli ajatellut lähteä heti valmistumisensa jälkeen, eikä alkuun oikein innostunut koko juhlaideasta. Ei Rachel kuitenkaan tohtinut vain lähteä kylmäverisesti, joten tämä päätti jäädä katsastamaan ainakin hetkeksi millaiset kekkerit siskon lapset olivat järjestäneet.



Olohuoneessa riitti jonkin aikaa hulinaa ja vilskettä kun kaikki halailivat toisiaan, osa jopa kahteen kertaan. Vihdoin kaikkia oli onniteltu ja Emily johdatti seurueen keittiön puolelle, jossa odotti aiemmin päivällä hankittu kuohuviinipullo, jota Luke oli jo salaa himoinnut monta tuntia.



Malja nostettiin totta kai Rachelin, Allisonin ja Charlottan kunniaksi, mutta yhtä lailla myös sille, ettei kukaan kolmikosta ollut rikkonut suvun pitkää perinnettä saada loppuarvosanaksi laudatur.
- Mutta odottakaa vaan kun tuon Cassien lapset saapuvat tänne, Mike varoitti tarkoittaen lähinnä Oliveria, josta oli kuultu totta kai juttua myös täällä kampuksella.
- Nehän ovat kaikki niin fiksuja lapsia, Leslie päivitteli veljensä sanomisia.
- Ehkä, mutta eivät kaikki kuulemma ihan siitä rauhallisimmasta päästä, Michael jatkoi.
- No, onneksi meitä ei näy täällä enää silloin, Emily naurahti ja kohotti lasinsa vielä kerran.



Kuohuviinipullo hylättiin pian tyhjänä keittiön pöydälle ja nopean parin muodostuksen jälkeen kaikki kahdeksan hihkuivat ja nauroivat tanssin merkeissä. Yksi jos toinenkin oli jo pienessä tuiskeessa ja hetken päästä puolet porukasta oli jo heittäytynyt sohvalle makaamaan ja nauramaan muille, jotka vielä epätoivoisesti yrittivät pitää tanssikuvionsa edes jollain tavalla asiallisina.



Pian juhlaväki päätti siirtyä pihalle leikkimään sädetikkujen ja pienten ilotulitusten kanssa. Oli jo vähällä, ettei Charlotta saanut silmäänsä Luken sädetikusta miehen sohiessa sen kanssa. Onneksi kaikenlaisilta onnettomuuksilta säästyttiin tällä kertaa. Olisi ollut kovin ikävää, jos juhlat olisivat päättyneet sairaalareissuun.



Mikael, Toby ja Luke olivat aiemmin käyneet pystyttämässä kokon talon pihalle ja sytyttivät sen nyt tuleen. Mike oli käynyt varastamassa puutavarat viereisen osakunnan puuvajasta ja katseli niiden palamista nyt naama suuressa virneessä. Allison ja Leslie aloittivat kokkotanssin, johon liittyivät pian kaikki muutkin. Viereisestä talosta alkoi kuitenkin kuulua äkäisiä huutoja jo ennen kuin kokkotanssi oli kunnolla päässyt edes alkamaan, joten nuorten piti siirtyä takaisin sisälle jatkamaan juhlimista.



Muiden jatkaessa tanssimista (tai sitä saattoi kyllä nyt jo kutsua epämääräiseksi heilumiseksi) Luke nappasi taas muutaman lasillisen lisää tuota tujua olutta ja tunsi äkkiä olonsa todella huonoksi. Muut eivät kiinnittäneet mieheen mitään huomiota, kun tämä juoksi käsi suun edessä päätä pahkaa vessaan oksentamaan.



Yksi toisensa jälkeen Allison, Rachel ja Charlotta tilasivat itselleen taksin, kasvoivat aikuisiksi ja lähtivät kohti uutta elämää. Allison ei muuttunut oikeastaan lainkaan kasvunsa myötä, ei kai sitä ole tarkoituskaan enää tässä vaiheessa muuttua. Nainen on yhä aivan valtavan kaunis. Toby tuijotti pitkään naisen perään odottaen jo nyt näkevänsä tämän uudelleen. Hei, hei Allison, pidä hauskaa miehesi kanssa ja hanki itsellesi oikein suurperhe!



Allisonin jälkeen puhelimen päähän ryntäsi Rachel, joka oli jo kurkkuaan myöten täynnä koko yliopistotaloa, jossa nainen oli kieltämättä viettänyt monta monituista vuotta. Rachel ei edes kääntynyt katsomaan taakseen vaan asteli suoraan sisälle taksiin ja pyysi kuskia kiiruhtamaan. Allisonin tapaan Rachel on aivan mielettömän kaunis nainen.



Viimeisenä yliopiston jätti taakseen Charlotta. Tämä oli kolmikosta ainut, joka vuodatti muutaman eron kyyneleen ennen lopullista poistumista. Nyt olisi sitten myös Charlottan aika perustaa itselleen perhe, saa nähdä mitä naisen elämässä tulee käymään. Kaikki kolme pääsevät myös extraan, kunhan saan sen joskus tässä tehtyä.



Muu perhe oli täysin tietämätön siitä, että Luke makasi sammuneena alakerran kylpyhuoneessa. Pippalot loppuivat ja kukin painui nukkumaan omiin sänkyihinsä, eikä ketään tullut ajatelleeksi missä Luke oli. No ei mies voi kyllä syyttää ketään muuta kuin itseään siitä missä kunnossa on. Ei kukaan muu sitä viinaa tämän kurkusta kaatanut alas.

Näihin tunnelmiin päätämme tämän osan. Ensi osassa sitten seuraamme vähän miten Oliverin ja Keiran suhde edistyy, kuten myös saako Johnny itselleen Keiran siskon. Lisäksi  pohdimme todennäköisesti sitä, miten taloon saataisiin rauha. Olen muuten aika yllättynyt siitä, että kävijälaskuri nousi hieman yli viikossa tuollaisiin lukemiin. Ohhoh..