Tätä hetkeä olenkin jo odottanut, osaa 50. En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa, toisaalta tämä on varsin hieno saavutus, mutta taas toisaalta kun ajattelee, monet Legacy -tarinat ovat saavuttaneet loppunsa jo paljon ennen tätä ja me olemme vasta menossa kohti sukupolvea numero 8. No, hiljaa hyvä tulee eikös? Kiitoksia kovasti palautteista, joita olen taas ilokseni saanut. Jatkakaapa samaan malliin.



Oli kulunut muutama päivä kaksosten edellisestä Stadin reissusta, mutta Johnny ei ollut kyennyt tavoittamaan Keiran siskoa Siennaa mistään. Tyttö ei ollut ollut koulussa ja Johnny alkoi jo käydä epätoivoiseksi. Hän ei kestänyt enää kuunnella veljensä naljailua siitä, miten Johnny yhä vain oli sinkku. Niinpä pojat lähtivät jälleen kerran kohti Stadia, jossa ennustajaeukko majaili.
- Öö, voisitko sä tuoda mulle sellasen tytön ku Sienna Evans? Tässä on pari tonnia, riittääkö? Johnny kysyi takellellen ennustajaeukolta, joka oli pitkän etsimisen jälkeen löytynyt erään vaatekaupan luota. Poika hyvä mikset vain ottanut ja soittanut ennustajaeukon kotiisi, olisit säästynyt paljolta vaivalta.



Lopulta kun maksusta oli sovittu ja Johnny ojentanut pitkin hampain viisi tuhatlappusta ennustajaeukolle, tämä siveli palloaan mutisten jotain hiljaisella äänellä. Hetken Johnny jo luuli vanhan naisen pilailevan ja oli jo aikeissa vaatia rahojaan takaisin. Samassa taivaalta kuitenkin tippui tämä punatukkainen tyttö, joka nousi päätään pidellen ylös maasta katsellen hämmentyneenä ympärilleen.



- Mitä hemmettiä tä nyt on olevinaan? Mä olin just sovittamassa näitä vanhoja kauheita talvivaatteita ja nyt mä olen tässä?! Ai, moi vaan sulle, Sienna karjui aluksi kovaan ääneen, mutta muutti äänensävyään huomattavasti nähdessään Johnnyn seisovan edessään.
- Moi, Siennahan sä olet? Johnny kysyi eikä voinut olla ihailematta tytön kauneutta ja harmaita silmiä.
- Joo, olen mä. Kuka sä sitten olet? Sienna kysyi ja vilkuili ympärilleen hermostuneena ilmeisesti varmistaakseen, ettei kukaan tämän ystävistä ollut paikalla näkemässä häntä tuollaisissa vaatteissa.
- Johnny, Johnny Murray. Me käydään samaa koulua ja mä ajattelin, että jos sä vaikka haluisit viettää aikaa mun kanssa tai jotain, Johnny selitti ja tunsi punastuvansa.



Johnny oli turhaan huolissaan. Toivuttuaan järkytyksestä, Sienna suostui mieluusti treffeille Johnnyn kanssa ja flirttaili innokkaasti tämän kanssa. Sivummalla oleskellut Oliver ei voinut olla huomaamatta millaisen aarteen Johnny oli onnistunut löytämään. Hetken poika jo uneksi olevansa itse veljensä paikalla jututtamassa tuota kaunista punapäätä, mutta palasi sitten maan pinnalle muistuttaen itseään tunteistaan Keiraa kohtaan. Eihän Oliverilla ole mitään syytä olla kateellinen kaksoisveljelleen, Keira on yhtä lailla siskonsa kanssa oikea kultakimpale.



Nämä kaksihan ovat kuin luotuja toisilleen! Ei kulunut kauaa kun Johnny ei yksinkertaisesti enää voinut pitää näppejään erossa Siennasta ja päinvastoin. Oliver alkoi jo tuntea olonsa yksinäiseksi katsellessaan kaksikon touhuja ja toivoi yhä hartaammin voivansa olla Johnnyn paikalla. Veljensä ajatuksista täysin tietämätön Johnny ei voinut uskoa tuuriaan - hän oli löytänyt maailman upeimman tytön itselleen, eikä taatusti päästäisi tästä irti mitä tahansa tapahtuisikin.



Nähtyään Johnnyn poistuvan takavasemmalle vessaan, Oliver tunsi tilaisuutensa koittaneen. Poika suorastaan ryntäsi Siennan luo ja kysyi itsevarmasti eikö tyttö viettäisi mieluummin aikaansa hänen kuin Johnnyn kanssa. Oliverin harmiksi Johnny palasi takaisin alta aikayksikön ja kuuli kaiken mitä Oliver oli Siennalle sanonut.
- Sori vaan, mutta mulla on jo seuralainen, Sienna naurahti ja vetäisi Johnnyn luokseen luoden samalla Oliverille kauneimman hymynsä. Samassa Sienna huomasi luokkalaisensa tytön saapuvan kauppaan ja ryntäsi oitis piiloon vaatetangon taakse jättäen veljekset kahdestaan.



- Sä olet uskomaton peluri! Kerrankin kun mä löydän itselleni jonkun niin sun on aivan pakko tulla ja yrittää viedä se multa! Johnny huusi Siennan riennettyä vaatetangon takaa naisten vessaan parempaan piiloon.
- Minkä mä sille voin jos naiset haluaa olla mieluummin mun kuin sun kanssa, Oliver naurahti kädet puuskassa.
- Haista paska! Sitä paitsi Sienna teki sulle selväksi, että se on mun kanssa täällä, että sä voit jättää sen nyt rauhaan! Johnny jatkoi ja ärsyyntyi yhä vain enemmän nähdessään virneen veljensä naamalla.
- Mä vaan ajattelin, et olis ihan mukava saada kaikki Evansin tytöt itelleen, Oliver totesi virnuillen ja kääntyi lähteäkseen.
- Hankkiudu hoitoon! Johnny huusi vielä veljensä perään ennen kuin tämä häipyi ulos kaupan ovista.

- Joko se lähti? Sienna supisi vessan oven takaa ja tuli ulos Johnnyn nyökättyä.
- Mihin me jäätiinkään? Sienna kysyi ja veti Johnnyn luokseen suudellakseen tätä. Samassa tyttö kuitenkin kuuli tutun äänen takaataan ja tunsi häpeän kiirivän kehoonsa.
- Sienna, moi. Säkin olet täällä, mitä ihmettä sulla on päälläs? Tyttö kysyi kikattaen ja luoden paljon puhuvia katseita luokkatoverinsa asuvalintaan.
- Sähän sanoit, et se lähti jo! Sienna kuiskasi vihaisena Johnnyn korvaan ja kääntyi sitten hymyillen selittämään ystävälleen mistä oli kyse.
- Mä luulin, että sä tarkotit Oliveria, Johnny sanoi hiljaa ja kääntyi lähteäkseen. Sienna ei selvästikään enää kaivannut hänen seuraansa.



Anthony oli herätessään aivan rättiväsynyt. Poika oli pohtinut lähes koko yön miten saisi toteutettua kauan suunnitellun siskoon kohdistetun vesi-ilmapallopilan ilman, että häntä voitaisiin syyttää sitä. Lopulta Tony tuli siihen ratkaisuun, että pila olisi pakko tehdä kotona. Koulussa olisi kuitenkin joku, joka huomaisi. Ilmeisesti Tapanin ja Cassien pitämä saarna siskon tai muiden kiusaamisesta ei ole mennyt perille, sillä Tony on yhä valmis tekemään kaikkensa ärsyttääkseen siskoaan.

Tässä perheessä linnut tuppaavat kuolemaan melko nopeasti, mielestäni Freddystä vasta tuli uusi perheenjäsen ja nyt lintu parka jo menehtyi varhain aamulla vanhuuteen. Maddie ei voinut uskoa näkemäänsä todeksi astuttuaan sisälle huoneeseen aikeinaan täyttää koirien ruokakupit. Tyttö kirkui ja huusi täyttä kurkkua saaden juuri alakertaan saapuneen Lassin ryntäämään paikalle. Maddie ei olisi millään halunnut antaa Lassin viedä kuollutta lintua pois, mutta lopulta paikalle saapunut Cassie sai suostuteltua tytön mukaansa olohuoneeseen katsomaan lastenohjelmia.



Maddie ja Tony olivat saaneet lahjaksi tämän taaperoille tarkoitetun ajopelin Cassien sisaruksilta, jotka ilmeisesti eivät olleet tietoisia siitä kuinka vanhoja tämän lapset todella ovat. Tonya harmitti toden teolla se, ettei hän itse voinut istuutua menopelin kyytiin - Tony oli jo sen verran iso, ettei yksinkertaisesti pystynyt liikkumaan pyörän kanssa eteenpäin. Maddie sai siis veljensä suureksi harmiksi nauttia vekottimesta yksinoikeudella.



Lopulta Anthonya alkoi toden teolla kismittää Maddien touhu ja tämä juoksi sisälle hakemaan suuren vesi-ilmapallonsa. Maddie oli juuri noussut pyörän kyydistä, kun Tony heitti pallon kaikilla voimillaan suoraan siskonsa päähän. Kylmä vesi pursui ulos pallon sisältä ja kasteli Maddien läpimäräksi. Tyttö kiljui kauhusta, pelästyksestä ja veden tuottamasta kylmyydestä ja juoksi itkien sisälle taloon.



Maddie juoksi Natalien kyselyistä välittämättä suorinta tietä yläkertaan ja omaan huoneeseensa. Tyttö oli aivan tavattoman väsynyt veljen jatkuvaan kiusaamiseen, jota ei ilmeisesti saada millään kuriin. Joskus Maddie huomasi jopa toivovansa, että Tony olisi kuollut Lucyn sijaan, mutta yritti kaikin keinoin estää tuollaiset ajatukset. Olihan Anthony silti Maddien veli ja teoistaan huolimatta tälle kovin rakas. Hän ei vain enää kestäisi yhtä ainutta kiusaamiskertaa ja aikoi tehdä sen vielä selväksi veljelleen.



Maddie istuutui sängylle, kuivasi kyyneleensä ja nappasi yöpöydän laatikosta lempikirjansa, jonka fantasiatarinat saivat tytön rauhoittumaan. Vasta tunnin kuluttua tämä huomasi pitävänsä yhä yllään märkiä vaatteita ja kapusi alas sängyltä vaatekaapille vaihtamaan asunsa.



Vaatteiden vaihdon jälkeen Maddie hipsi alakertaan, jossa tämän vanhemmat olivat paraikaa opiskelemassa töitään varten.
- Hei kultaseni, ai sinulla on uudet vaatteet päälläsi, Ilmari sanoi ja hymyili tyttärelleen, joka ei vastannut hymyyn vaan istuutui alas nojatuolille.
- Mihin sinä ne vanhat vaatteesi kadotit? Nehän olivat niin somat, Cassie päivitteli vilkaistuaan Maddien uusia vaatteita nopeasti.
- Missä Tony on? Maddie kysyi hiljaa ja kääntyi katsomaan vanhempiaan, jotka eivät edes kohottaneet katsettaan kirjoistaan.
- Hän lähti joiden koulukavereiden luo, Ilmari totesi nopeasti ja käänsi sivua. Maddie tunsi jälleen kyynelten olevan tuloillaan ja nousi vikkelästi tuoliltaan ja ryntäsi takaisin yläkertaan. Tyttö ei ymmärtänyt miten vanhemmat olivat voineet päästää Anthonyn ulos kaiken sen jälkeen mitä poika oli siskolleen tehnyt. Maddien mielestä Tonyn olisi kuulunut pysyä kotona kotiarestissa monta päivää, mutta Tony ei ollut ikinä saanut puhuttelua suurempaa rangaistusta teoistaan.



Maddie näki Lassin baaritiskin takana ja istuutui juttelemaan tämän kanssa. Samassa Oliver saapui paikalle ja ilmoitti kaksikolle lähtevänsä ulos Keiran kanssa. Oliver taputti siskoaan olkapäälle ja sanoi kaiken kääntyvän varmasti vielä hyväksi. Poika oli myös aikeissa napata lasillisen giniä tarjottimelta, mutta Lassi käski tämän vain lähteä. Alkoholi ei olisi sopiva janojuoma juuri ennen treffejä.



Lassi lähti hetken kuluttua kylpyhuoneeseen ja Maddie kapusi alas tuoliltaan. Samassa tytön silmät havaitsivat neljä täyttä lasillista giniä. Vilkaistuaan ympärilleen ja varmistettuaan, ettei ketään ollut näkemässä, tyttö nappasi yhden lasin käteensä ja kulautti sen kerralla alas.



Keira ja Oliver olivat pienen miettimisen jälkeen päätyneet Welttolan perheravintolaan, joka sijaitsi melko keskeisellä paikalla ja oli kaiken lisäksi vielä melko halpa. Keira tilasi itselleen lohta ja Oliver grillikylkeä. Itse syömisestä ei tosin ollut loppujen lopuksi tulla yhtikäs mitään, koko ruokailu meni lähinnä siihen, että kaksikko hyväili toisiaan ja lähetti lentosuukkoja.



Syömisen jälkeen kaksikko päätti ottaa vielä hieman lähempää kontaktia toisiinsa ja paikalla olevat pikkulapset eivät voineet olla yökkimättä nähtyään teinien puuhat. Ilta päättyi kuitenkin varsin nopeasti, sillä Keiran oli lähdettävä melko pian kotiinsa lukemaan biologian kokeeseen. Pari hyvästeli toisensa kovin äänettömällä tavalla ja Oliver saattoi tytön taksiin, joka jo odotti tätä.



Kuinka ollakaan paikalle oli myös saapunut Sienna, jolla ei ilmeisesti ollut mitään kiirettä kotiin pänttäämään kokeisiin. Oliver lähestyi tyttöä varovaisesti, mutta varmasti.
- Sä et lähtenyt Keiran kanssa samaa matkaa, Sienna sanoi ja hymyili.
- En, miksikäs sitä lähteä kun voisi yhtä hyvin viettää aikaa noinkin kauniin tytön kanssa, Oliver vastasi ja nappasi Siennaa käsistä kiinni. Tyttö ei vastustellut vaan tuijotti yhä hymyillen Oliveria silmiin.
- Mä luulin, että sä seurustelet mun siskon kanssa, Sienna totesi ja siveli toisella kädellään Oliverin poskea.
- Mä taas luulin, että sulla on jotain menossa Johnnyn kanssa, Oliver naurahti ja suuteli Siennan kättä.



- Kaikki voi muuttua, Sienna sanoi viekkaasti ja painoi huulensa Oliverin huuliin. Suudelma oli pitkä, mutta kovin kielletty. Vihdoin monen minuutin kuluttua Oliver päästi tytöstä irti ja johdatti hänet sisälle lämpimään. Ei, ei näin Oliver! Olet paraikaa pilaamassa sekä veljesi, että tyttöystäväsi elämän, eikö se merkitse sinulle yhtään mitään? Olen aina ollut valmis uskomaan Oliverista lähes tulkoon mitä tahansa, mutta tämä menee jo täysin yli ymmärrykseni.



Sienna halusi välttämättä ottaa Oliverin kanssa muutaman yhteiskuvan ja voin vakuuttaa, että kopissa tapahtui myös jotain aivan muuta kuin kameran edessä poseeraamista. Kumpaakaan ei näytä haittaavan lainkaan tieto siitä, että Johnny ja Keira ovat myös olemassa, eivätkä taastusti tule hihkumaan riemusta jos ja kun he kuulevat näiden illan vietosta.



Ennen kotiinlähtöä, Oliver sanoi jotain todella huolestuttavaa suudelmien välistä:
- Sienna mä taidan rakastaa sua, Keira on ihan yhden tekevää sun rinnalla.
- Mäkin taidan olla rakastumassa, enkä suinkaan Johnnyyn, Sienna mutisi Oliverin korvaan ja keskittyi sitten vain ja ainoastaan muhinointiin. En voi sanoin kuvailla kuinka pettynyt olen kumpaankin. Nämä teinit eivät ilmeisesti ymmärrä lainkaan mitä seurustelu tarkoittaa. Ei nimittäin ainakaan sitä, että kuherrellaan toisten kanssa kun oma seurustelukumppani ei näe.



Samaan aikaan kotona Maddie oksensi suoraan aulan kalliille matolle. Tämän mahaa ja nielua poltti yhä giniannoksen jälkeen ja samassa tyttö kuuli suihkun sammuvan - Lassi olisi tulossa minä hetkenä hyvänsä ja näkisi tyhjentyneen tarjottimen baaritiskillä!



Maddie oli juuri aikeissa lähteä täyttämään lasit uudelleen peittääkseen juomisensa, kun tämä yhtäkkiä kaatui lattialle ja yksinkertaisesti sammui. Eikä ole ihmekään, tuollaisia myrkkyjä ei ole tarkoitettu 12-vuotiaan elimistöön. Onneksi lattialla sentään oli tuo pehmeä matto, ties mitä olisi päässyt tapahtumaan, jos Maddie raukka olisi pökertynyt kivilattialle ja lyönyt päänsä!



Lassi saapui hetken päästä oleskelutilaan hyräillen samalla jotain outoa sävelmää eikä meinannut aluksi edes huomata lattialla makaavaa Maddietä. Mies ei voinut peittää huutoaan nähtyään tytön makaavan tajuttomana maassa. Lassi kumartui salamaakin nopeammin Maddien viereen ja tarkisti, että pulssi varmasti löytyy. Samassa myös Cassie ryntäsi portaita ylös ja kirkaisi kauhusta nähdessään tyttärensä makaavan lattialla.



Cassie panikoi ja hätäili yrittäen saada Maddietä virkoamaan. Nainen itki hysteerisesti kun tulosta ei näyttänyt syntyvän ja käski reissultaan palanneen Oliverin soittamaan ambulanssin. Oliver kuitenkin vain seisoi paikoillaan täysin lamaantuneena. Poika ei voinut uskoa näkemäänsä - hänen rakas pikkusiskonsa makasi tajuttomana lattialla. Oliver ei kestäisi jos menettäisi Maddien, tyttö oli lähes ainut josta tämä tosissaan välitti.



Oliverin katse kohdistui nopeasti baaritiskiin, jossa komeili enää vain yksi drinkkilasi.
- Lassi, joithan sä noi kolme tosta? Tossa tarjottimella oli neljä lasia kun mä lähdin! Oliver huudahti ja kääntyi isoisänsä puoleen.
- Ei, en juonut, Ilmari kävi ne väsäämässä siihen aiemmin päivällä, josko hän olisi ne juonut? Lassi kysyi tajuamatta yhtään mitä Oliver ajoi takaa.
- Ilmari oli kanssani alakerrassa koko ajan, kunnes äsken lähti viemään Katya rokotettavaksi. Voi herranen aika! Maddie, Maddie on juonut ne! Cassie parkaisi tajuttuaan mitä oli tapahtunut.



Samassa Maddie alkoi heräillä ja nousi ylös istumaan. Tytön päätä särki ja olo oli muutenkin kovin heikko, mutta muuten tämä näytti olevan kunnossa.
- Äidin kulta rakas, mitä ihmettä sinä olet mennyt tekemään? Cassie kysyi huolestuneesti ja auttoi tyttärensä seisomaan.
- En mä tiennyt, että siitä tulisi näin huono olo, Maddie supisi hiljaa pidellen päätään.
- Kai sinä ymmärrät ettei alkoholi ole pikkutyttöjen juoma! Tässä olisi voinut käydä vaikka kuinka huonosti, Cassie tokaisi nyt jo kiukkuisesti saaden Maddien itkemään.



- Mä vaan halusin turruttaa pahan oloni hetkeksi, Maddie selitti, mutta Cassiellä ei ollut mitään aikeita kuunnella tytön tekosyitä.
- Katsokin, että tuo oli viimeinen kerta kun teet mitään samanlaista! Sinä pysyt seuraavan viikon visusti kotona, ehkä jopa opit jotain sinä aikana. Olen äärettömän pettynyt sinuun! Cassie huudahti ja komensi Maddien sitten omaan huoneeseensa. Tyttö lähti itkien ja vetäisi oven perässään kiinni niin kovaa kuin pystyi. Lassi, Oliver ja Cassie seisoivat hiljaa paikoillaan, kunnes Oliver lopulta rikkoi hiljaisuuden taputtamalla.
- Hienoa äiti, poika totesi päätän pudistaen ja paineli alakertaan.



Seuraavat päivät kuluivat hiljaisuudessa, tuntui kuin kukaan ei olisi keskustellut toisten kanssa. Kaikki puuhailivat omiaan, opiskelivat erilaisia taitoja tai katselivat televisiota. Vanhemmat olivat totta kai keskustelleet siitä Maddien tapauksesta monet kerrat, mutta olivat lopulta päättäneet antaa asian olla. Kumpikin oli ehdottomasti sitä mieltä, että tyttö oli tehnyt väärin ja käyttäytynyt täysin vastuuttomasti. Ilmeisesti kumpikaan ei suostunut näkemään todellista syytä Maddien juomiseen - tyttö on aivan eksyksissä oman itsensä kanssa! Maddie ei ollut ikinä löytänyt omaa paikkaansa perheessä, eikä tilannetta yhtään helpottanut se miten Tony häntä kohtelee. Ilmari ja Cassie olivat totta kai tietoisia siitä, miten heidän poikansa jo on pitkän ajan kiusannut ja piinannut Maddietä, mutta ilmeisesti heillä ei ole aikomustakaan puuttua siihen. Tai siltä ainakin vaikuttaisi.



Viikon mittaan Tony raahasi koulusta kotiin useita ystäviään, lähinnä omia sukulaisiaan. Poika halusi näyttää Maddielle miten hänellä riitti ystäviä, kun taas Maddie joutui viettämään koulussa ja kotona kaiket ajat yksin. Tony oli tehnyt siskostaan täysin naurunalaisen koko koulun edessä niin monet kerrat, ettei kukaan enää halunnut olla missään tekemisissä tytön kanssa. Tällä kertaa Anthony oli tuonut mukanaan Madeleinen, Allisonin tyttären, joka itse asiassa asuu tuossa keltaisessa talossa kaksoissiskonsa ja vanhempiensa kanssa.



Illalla myös Maddie sai syytä olla iloinen, kaksosten olisi vihdoin ja viimein aika kasvaa teineiksi! Maddie puhalsi kynttilänsä suu leveässä hymyssä toivoen saavansa paremman elämän vastaisuudessa ja voivansa unohtaa kaiken menneen. Tyttö oli melko varma siitä, ettei Tony enää jatkaisi hänen kiusaamistaan tai jos jatkaisi niin ainakin Maddien olisi nyt helpompi puolustautua.



Maddien astuttua sivummalle Tony pääsi puhaltamaan omat kynttilänsä. Poika oli kinunut jo monta päivää ennen lupaa järjestää kunnon syntymäpäiväpippalot kavereilleen, mutta vanhemmat olivat olleet ajatusta vastaan. Sellaisista ei syntyisi kuin suuret määrät roskaa ja stressiä. Niinpä Anthony sai tyytyä pelkän perheen läsnäoloon.



Maddiestä kasvoi tämän näköinen teini. Tyttö on todellakin persoonallisen kaunis, ei mikään valmiskasvo suinkaan. Maddie sai tavoitteekseen suosion ja suurimmaksi toiveekseen kohota joskus eläväksi legendaksi. En kyllä kaavaillut sinusta urheilijaa, mutta mikäs siinä jos niin olet päättänyt.



Tonysta taas kasvoi aika lailla Johnnyn ja Oliverin näköinen tapaus. Komea kuten veljensä, mutta ei ihme kyllä kovinkaan paljon Maddien näköinen. Tämä nuori herra sai tietotavoitteen ja toiveen johtaa joskus salaista palvelua. Kolmella neljästä lapsesta on siis tavoite, joka liittyy jonkun uran huipulle pääsemiseen. Anthony oli sitä mieltä, ettei hänen huoneensa kaivannut mitään muutoksia, poika pitää yhä kirkkaista väreistä ja ainoastaan huoneen lelut saivat lähtöpassit.



Cassien suu loksahti auki tämän astuttua tyttärensä uuteen huoneeseen. Toki nainen oli ollut tietoinen siitä, että pieniä muutoksia saattaisi tapahtua, mutta tämä oli jo melko radikaali sellainen, kun lattian puut piti maalata valkoisiksi ja koko sisustus muuttaa.
- Sinä se et kovin kauaa aikaillut, Cassie mutisi hiljaa tyttärelleen ja vilkuili huonetta kuin peläten jostain pamahtavan vielä lisää yllätyksiä.



- Ja mitä ihmettä olet mennyt tekemään naamallesi?! Äiti huudahti kauhistuneena nähtyään tyttärensä lävistysrikkaat kasvot.
- Sähän lupasit, että mä saan ottaa lävistyksen, Maddie vastasi hyökkäävästi.
- Niin yhdestä olikin puhetta, mutta sinullahan on herranen aika kolme, neljä, vähintään seitsemän niitä! Cassie parahti ja sai Maddien naurahtamaan.
- Yksitoista itse asiassa, tyttö sanoi ja virnisti äidilleen, jonka oli vaikea pidätellä kauhun huutoa. Cassie ei ollut ikinä ymmärtänyt kuka oikein haluaisi vapaaehtoisesti pilata oman naamansa tunkemalla sen täyteen rautaa. Nainen oli jo hyväksynyt sen, millaiseksi Oliver oli kasvanut, muttei suinkaan ollut varma siitä, tulisiko kestämään saman vielä toiseltakin lapseltaan.



Cassie ja Ilmari päättivät pitää jälleen kerran pienen kahdenkeskisen palaverin makuuhuoneessaan. Kuten monina aiempinakin kertoina, tämäkin koski Oliveria ja Maddietä.
- Se poika on kaiken muun hyvän lisäksi vielä tehnyt pikkusiskostaan samanlaisen friikin! Ilmari tokaisi kiukkuisesti. Tämä hyväksyi lävistykset sun muut aivan yhtä hyvin kuin vaimonsakin.
- Miten ihmeessä me saamme kitkettyä tuon kaiken pois Maddiestä? Tyttöhän on käytännössä katsoen pilannut itsensä niiden lävistysten kanssa! Cassie parahti ja samassa ovi aukesi heidän takaataan.



Oliver oli kuullut koko keskustelun, eikä ollut enää kestänyt sekuntiakaan vanhempiensa syytöksiä ja pohdintaa siitä millaisia friikkejä heidän lapsensa ovat. Poika asteli sisälle huoneeseen ja löi isäänsä kaikin voimin silmäkulmaan.
- Sä olet äijä aivan itse aiheuttanut sen millasia me ollaan! Te ette ole ikinä välittäneet musta tai Maddiestä, ainakaan nyt enää kun me ollaan tällaisia friikkejä kummatkin! Oliver huusi vihaisesti painottaen sanaa friikki.
- Mitä helvettiä sinä luulet tekeväsi? Ilmari karjui takaisin painellen varovaisesti silmäkulmaansa, mikä turposi nopeaa tahtia.
- Miten te ootte voineet antaa Tonyn kiusata ja ärsyttää Maddietä kaikki nää vuodet? Oletteko te jumalauta sokeita vai muuten vaan niin huonoja vanhempia, ettette muka ole voineet puuttua siihen? Sen takia se meni ne sun ginit juomaan! Se tyttö kaipaa apua, ei sitä että se lukitaan neljän seinän sisään, Oliver jatkoi huutoaan.



- Oliver rakas eihän tuo pidä ollenkaan paikkaansa! Kyllä me teitä rakastamme ja haluamme vain hyvää teille kaikille. Sitä paitsi kaikki Tonyn ja Maddien välillä tapahtunut on pelkkää normaalia kinaa sisarusten kesken, ei se ole mitenkään pahasta, Cassie yritti selittää ja saada poikansa rauhoittumaan.
- Ai niin, mistäs sä voisit mitään tietää, sähän olet ollut masentunut tässä koko kaksosten elämän ajan! Oliver tokaisi ja esitti sitten äitiään.
- Ah ja voi sentään kun minun lapseni kuoli, olisi tuo toinenkin tyttö sitten voinut mennä. En minä häntä tarvitse kun en saanut rakasta Lucyani! Oliver aloitti kimittävällä äänellä saaden äitinsä jälleen kerran itkemään.
- Enhän minä noin ole ikinä-, Cassie aloitti, mutta Oliver keskeytti hänet.
- Tuo on tasan tarkkaan miten sä olet asian ajatellut! Älä ala mulle selittämään mitään mistään rakkaudesta, me molemmat tiedetään tasan ketä sä rakastat! Sä et ole ikinä voinut hyväksyä sitä, että Maddie jäi eloon vaikka sen sisko kuoli! Mä en ikinä, ikinä enää halua nähdä sun tekopyhää naamasi! Oliver huusi ja paineli ulos vanhempiensa makuuhuoneesta suorinta tietä alakertaan.



Oliver katseli hetken huonettaan ja pakkasi sitten mukaansa henkilökohtaiset tavaransa sekä taulut, jotka hän oli maalannut. Hän ei kestäisi enää sekuntiakaan katsoa vanhempiaan, jotka eivät ilmeisesti vieläkään halunneet myöntää sitä, että olivat monella tavalla myös itse syyllisiä siihen, että Maddie käyttäytyi miten käyttäytyi. Oliveria kismitti suunnattomasti se, että Cassie ja Ilmari yrittivät kaikin keinoin tehdä hänestä itsestään syyllisen kaikkeen mitä Maddie teki ja mitä tälle oli tapahtunut. Hän lähtisi yliopistolle, siellä hänen ei ainakaan tarvitsisi kuunnella vanhempiensa yhdentekeviä selityksiä.



Oliver oli kysynyt Johnnylta oliko tämä valmis lähtemään yliopistolle ja jättänyt veljensä sitten pakkaamaan. Poika saapui siskonsa huoneeseen juuri parahiksi nähdäkseen, kuinka Tony halasi siskoaan. He olivat tehneet sovinnon ja Tony oli pyytänyt vilpittömästi anteeksi Maddieltä kaikkea mitä oli tälle aiheuttanut. Oliver hymyili ja liittyi sitten kolmanneksi osapuoleksi halaukseen, eikä aikaakaan kun kaikki kolme jo itkivät. He tulisivat aina pitämään yhtä, aivan sama mitä tulisi tapahtumaan. He rakastivat toisiaan eikä se, mitä kukin tunsi vanhempiaan kohtaan, merkannut siinä kohtaa yhtikäs mitään. Hetken kuluttua Johnny saapui huoneeseen ja lähti veljensä perässä ulos halattuaan ensin kumpaakin sisarustaan.

Ja nyt siis onkin aika esitellä perijäehdokkaat! Jokainen saa antaa oman äänensä kommenttien kautta, valitettavasti siitä ei tule nyt mitään erillistä äänestystä kuten aiempina kertoina. Toivon kuitenkin, että mahdollisimman moni vaivautuu kirjoittamaan kommentin muodossa kenet haluaa perijäksi, vaikkei sitten muuten kommentoisi tarinaa.



Nimi: Johnny Brandon Murray
Luonne: 5/7/4/4/9 = vaaka
Tavoite: Suosio, 20 hyvää lemmikkiystävää
Geenit: Tummansiniset silmät, mustat hiukset



Nimi: Oliver Kaden Murray
Luonne: 10/4/10/5/4 = neitsyt
Tavoite: Nautinto, pelisuunnittelija
Geenit: Tummansiniset silmät, mustat hiukset



Nimi: Anthony Jace Murray
Luonne: 4/10/4/4/3 = leijona
Tavoite: Tieto, salaisen palvelun johtaja
Geenit: Tummansiniset silmät, mustat hiukset



Nimi: Maddie Michaela Murray
Luonne: 4/9/4/4/7 = vaaka
Tavoite: Suosio, elävä legenda
Geenit: Tummansiniset silmät, mustat hiukset

Siinä oli tämä osa. Kieltämättä kovin teini- ja lapsirikas, mutta näin tällä kertaa. Ensi osassa ilmoitetaan uusi perijä, pelaillaan hieman yliopistolla ja toki myös täällä kotona. Arvostan todella paljon sitä, jos vain viitsitte antaa äänenne siitä, kenet haluatte perijäksi. Muu kommentointi on totta kai myös yhtä arvostettua ja sallittua. Kiitoksia jälleen edellisen osan kommenteista ja palautteista.