Kuten kaikki ovat (toivottavasti) huomanneet, tarina on siirtynyt uuteen blogiin. Syitä siihen on monia, mutta esimerkiksi se, etteivät kommentit tulleet suinkaan aina kokonaisina, vaikutti päätökseeni. Tarina jatkuu kuitenkin siis ihan samalla tavalla, blogin vaihtumisesta huolimatta. Sivulta löydät linkin osiin 1-47 ja tänne tulevat siis kaikki loput. Toivoisin, että mahdolliset kysymykset ladatuista jne. tulevat tänne, eivätkä suinkaan vanhaan blogiin. En nimittäin takaa, että käyn siellä jatkuvasti vastailemassa. Tässä osassa näemme miten perhe on selvinnyt Lucyn kuolemasta ja totta kai myös millaisia lapsia Anthonystä ja Maddiestä kasvaa.

snapshot_d40ba1ad_1667f35d.jpg

Oli kulunut lähes viikko Lucyn hautaamisesta. Cassie oli yhä aivan murtunut, eikä ollut kyennyt huolehtimaan lainkaan itsestään saati sitten perheestään. Nainen vain istui yläkerran aulan sohvalla tuijottaen paikkaa, jossa oli synnyttänyt kolmoset.
- Kultaseni, tulisitko auttamaan kaksosten syöttämisessä? Ilmari kysyi, vaikka tiesikin sen olevan turhaa.
- En minä nyt jaksa, Cassie supisi ja painoi päänsä alas.
- Niin ja Maddie pitää kylvettää, tyttö oksensi hetki sitten, Ilmari jatkoi välittämättä lainkaan Cassien sanoista.
- No kylvetä sitten! Sinähän sen isä olet, Cassie tiuskaisi ja sai Ilmarin lähtemään pois päätään puistaen.

snapshot_d40ba1ad_9667fab6.jpg

Ilmari läksi lastenhuoneeseen hakemaan pienen Anthonyn. Mies leperteli pojalle koko matkan takaisin Cassien luo. Ilmari tiesi kokemuksesta, ettei Tony viihtyisi yksin kovinkaan kauaa, Cassie saisi luvan olla pojan kanssa ja syöttää tämän sillä aikaa kun Ilmari kylvettäisi Maddien.

snapshot_d40ba1ad_3667fb2c.jpg

- Cassie, voisitko sinä-, Ilmari aloitti, muttei saanut ikinä sanottua lausettaan loppuun.
- Vie tyttö pois! Minähän sanoin, etten jaksa! Cassie huudahti nähdessään lapsen Ilmarin sylissä ja käänsi päänsä pois kyyneleiden valuessa pitkin tämän kasvoja.
- Tyttö? Mitä sinä oikein sekoilet? Tämä on poikasi Tony, jos muistat että sinulla sellainen on! Ilmari tokaisi äkäisesti. Mies ei voinut käsittää, miten äiti ei erota lapsiaan toisistaan. Ilmeisesti vallan hyvin, eihän Cassie ollut osallistunut lastensa hoitamiseen viime aikoina lainkaan.
- Ai, taisin erehtyä, Cassie sanoi nyt jo rauhallisemmin, nousi ylös sohvaltaan ja käveli hieman vaappuen miehensä ja poikansa luo. Samassa Ilmari tajusi mistä oli kyse: Cassie ei kestänyt nähdä Maddietä, sillä tyttö muistutti äitiään liikaa Lucysta. Mikä muu syy naisen käytökseen voisi olla? Cassien koko olemus oli muuttunut täysin tämän kuultua, ettei lapsi Ilmarin käsissä ollutkaan Maddie, vaan Anthony.

snapshot_d40ba1ad_d667fb79.jpg

- Hei pikkuinen, äiti tässä, Cassie puheli Tonylle hetken ja nappasi hänet sitten syliinsä päästäen Ilmarin hakemaan kehdossaan itkevän Maddien. Cassie leikki hetken poikansa kanssa ja lähti sitten koiria lukuun ottamatta täysin autioon alakertaan. Ruokkiessaan Anthonya, Cassie tajusi kuinka nälkäinen hän oli itsekin. Ei ole kyllä ihme, Cassiehän ei ole syönyt viikkoon muuta kuin pienen palan pizzaa, jonka Ilmari tälle toi ja armottomat määrät suklaata. Kunnon ruoka tekisi taatusti terää!

snapshot_d40ba1ad_3667ff93.jpg

Illalla Cassie kuitenkin majoittautui taas tuttuun paikkaansa aulan sohvalle, eikä ollut kuulevinaan miehensä kutsua syömään. Ilmari ei voinut enää olla vastaamatta poikien kyselyihin siitä mikä äitiä nykyään vaivasi. Ilmari kertoi Cassien olevan vain hieman uupunut Lucyn kuoleman vuoksi, vaikka ajattelikin itse aivan toisin. Todellisuudessa Ilmari oli sitä mieltä, että Cassietä vaivasi vain ja ainoastaan itsekeskeisyys ja halu olla osallistumatta perheensä elämään. Jos tässä joku oli uupunut, niin Ilmari. Mies oli joutunut hoitamaan viikon ajan yksin neljää lasta ja pitämään samalla vielä talonkin pystyssä. Natalie ja Lassi olivat lähteneet heti Lucyn hautajaisten jälkeen hyvin ansaitulle lomalle ulkomaille siinä uskossa, että kotona olisi kaikki hyvin. Voi kuinka pahasti he erehtyivätkään.

snapshot_d40ba1ad_366801b1.jpg

Natalie ja Lassi palasivat lomaltaan seuraavana viikonloppuna ja Natalie saikin heti ensimmäisenä kuulla täyden version siitä, mitä talossa oli viikon aikana tapahtunut. Ilmari kertoi anopilleen myös olettamuksensa siitä, miten ainoastaan Maddien läsnäolo häiritsi Cassietä. Natalie oli raivoissaan tyttärelleen tämän käytöksestä ja raahasikin Cassien olohuoneeseen Oliverin ja Johnnyn kuulomatkan ulkopuolelle ennen saarnansa aloittamista. Poikien ei tarvitsisi joutua osallisiksi aikuisten riitoihin.

snapshot_d40ba1ad_966801df.jpg

- Onko siinä jotain väärää, että mä haluan surra kuollutta tytärtäni? Cassie kysyi äkäisesti kuunneltuaan lähes varttitunnin äitinsä saarnaa vastuuntunnosta ja muusta.
- Ei tietenkään ole, mutta et sinä ole ainut joka menetti Lucyn! Oletko kertaakaan miettinyt sitä, miltä Ilmarista tuntuu? Tyttö oli yhtä lailla myös hänen, mutta kaikesta huolimatta hän jaksaa yhä pitää huolta muista lapsistaan eikä ryve itsesäälissä kuten sinä! Ilmari rakastaa lapsiaan ja haluaa heille vain parasta, johon ilman muuta kuuluu kunnollinen huolenpito, ei yhtäkkinen hylkääminen! Ja miksi sinä kavahdat aina kun edes kuulet Maddien nimen mainittavan? Se mitä Lucylle tapahtuu on vähiten Maddien vika, joten miksi syyllistät häntä siitä? Natalie antoi samalla mitalla takaisin tyttärelleen.
- Ai että mä en rakasta lapsiani? Mä vaan en halua, että, että.. Cassien viimeiset sanat toivat mukanaan uuden ryöpyn kyyneleitä.
- Mä en vaan ha-halua, että m-mä satutan myös niitä, Cassie kuiskasi ja Natalie sulki tyttärensä halaukseen.

snapshot_d40ba1ad_16680216.jpg

- Voi tyttö rakas ethän sinä voi itseäsi syyttää tapahtuneesta, Natalie sanoi ja suuteli tytärtään otsalle.
- En mä voi mitään si-sille, että M-Maddie muistuttaa mua Lucysta ja sa-samalla mä tajuan, miten t-tärkeä tyttö mulle on. E-en mä voi ottaa sitä riskiä, e-että mä satutan sitäkin, Cassie itki ja tunsi samalla olonsa kevenevän huomattavasti - oli helpottavaa puhua asiasta jonkun kanssa. Ja kyllähän Natalie ymmärsi miten vaikeaa Cassiellä oli ollut viime aikoina, vaikkei hyväksynytkään tämän viime aikaista käyttäytymistä. Ilmarikin oli ollut tavallaan oikeassa sanoessaan Maddien tuovan liikaa huonoja muistoja Cassien mieleen, mutta kaikki muut miehen aatteet olivat kyllä olleet kaukana todellisuudesta.

snapshot_d40ba1ad_96680248.jpg

Natalien ja Cassien huutoa ulos paenneet pojat olivat kehittäneet itselleen varsin mielenkiintoisen leikin: vesilätäköissä hyppimisen. Pojat pomppivat ja kierivät kumpikin omissa lammikoissaan sitä tahtia, että pian ne jo sulautuivat yhdeksi suuremmaksi lammikoksi ja edelleen aina pienen lammen kokoiseksi. Johnny tunsi pienen omantunnon piston sydämessään, kyllähän hän tiesi, että vanhemmat olivat kieltäneet kaikenlaisen ylimääräisen sotkemisen pihalla, eikä mieluusti toiminut vasten vanhempiensa tahtoa. Oliver taas ei suonut ajatustakaan sille, mitä sotkemisesta saattaisi seurata.

snapshot_d40ba1ad_366802b8.jpg

Olisi ehkä kannattanut miettiä niitä seuraamuksia ennen leikin aloittamista. Lassi nimittäin sattui tulemaan ulos juuri parahiksi näkemään kaksosten sotkut. Vihainen isoisä passitti pojat sisälle hakemaan siivoustarvikkeet ja vahti sitten kuistilta käsin, että jokainen tippa tuli luututtua. Lisäksi Lassi eväsi poikien viikkorahat koko seuraavaksi kuukaudeksi. Se jos joku oli kova kolaus kummallekin. Millä he nyt ostaisivat uusia osia Legoihinsa ja muihin leluihin? Oliver ei voinut olla mulkoilematta isoisäänsä, mutta luuttusi silti siitä huolimatta kiltisti oman osuutensa lätäköistä.

snapshot_d40ba1ad_b6681705.jpg

Cassie sai vihdoin otettua itseään niskasta kiinni ja lupasi hoitaa kaksosten nukuttamisen. Kumpikin nukahti lähes heti kehtoon panemisen jälkeen, mutta Cassie jäi kummankin luo vielä toviksi ihan vain katselemaan noita pieniä ihmeitä. Nyt Cassien mielestä oli jo uskomatonta, miten hän oli ollut vähällä eristäytyä kokonaan kaksosten elämästä - olivathan he sentään Oliverin ja Johnnyn kanssa parhaimmat asiat mitä naiselle on ikinä tapahtunut. Tämä alkoi myös pikku hiljaa ymmärtää, ettei olisi mitenkään voinut estää Lucyn kuolemaa, vaikka silti sisimmässään syyttikin siitä itseään. Kai se vaan on helpompi elää surun kanssa, kun voi sanoa jonkun olevan siihen syyllinen.

snapshot_d40ba1ad_366819c3.jpg

Nataliesta oli taas kerran muodostunut täysipäiväinen lastenvahti. Tai no, ainakin nainen hoiti kaksosia sillä aikaa kun muut olivat töissään ja koulussa. Vaikka Natalie kuinka rakasti Tonya ja Maddietä, ei tämä voinut mitään sille, että lasten hoitaminen alkoi jo käydä raskaaksi ja ajatus siitä, että takapihalla odotti puolihoitamaton kasvimaa houkutteli todella. Kaikesta huolimatta Natalie hoiti tehtävänsä huolella ja hyvin, eikä kukaan voinut väittää, että kaksosia olisi kohdeltu kaltoin tai muutenkaan huonosti. He saivat kaiken rakkauden, minkä kukin talossa oleva vain pystyi heille antamaan.

snapshot_d40ba1ad_56681c9f.jpg

Natalieta odotti mitä mukavin yllätys tämän saapuessa kotiin rankan työpäivän jälkeen. Läheisessä laaksossa asusteleva susi oli päättänyt tulla vierailulle ja siinä samalla sitten kieriskellä koirien jättämissä lätäköissä. Ja mikä parasta, myös Katy oli innostunut isomman koiran näyttämästä esimerkistä. Cassieltä meni hetki, ennen kuin tämä sai häädettyä suden pois tontilta ja toruttua Katya tämän käytöksestä. Onneksi kotiapulainen oli vielä talossa ja valmiina siivoamaan ulkona olevat sotkut.

snapshot_d40ba1ad_36681db7.jpg

Talvi teki tuloaan ja pojat halusivat välttämättä päästä vielä kerran uimaan ennen altaan tyhjentämistä. Ilmari lähti valvomaan poikia ja samalla myös itse vilvoittelemaan viileässä vedessä. Lämpötila oli sentään vielä reilusti plussan puolella ja mies oli viettänyt koko päivän ulkona juosten pahamaineisen myymälävarkaan perässä pitkin avaria peltoja. Oliver asteli heti alkuun ponnahduslaudan eteen ja uhosi veljelleen miten hyppäisi oikein aimo loikan. Pudotus näytti Oliverista kuitenkin liian pitkältä ja lopulta hän tyytyi laskeutumaan veteen portaita pitkin saaden Johnnyn nauramaan itselleen.

snapshot_d40ba1ad_d6681dec.jpg

Cassie, joka oli ollut yläkerrassa leikittämässä kaksosia, saapui hieman myöhemmin mukaan hauskanpitoon ja laski veteen liukumäkeä pitkin. Oliver ja Johnny olivat ikionnellisia saadessaan takaisin sen vanhan ja normaalin äidin, joka Cassie oli ollut ennen kolmosten syntymää. Totta kai Cassien pieni "irrottaudunpa-äidin-tehtävistä" päätös oli satuttanut myös Johnnyä ja Oliveria. Koko perhe päätti leikkiä yhdessä vesisokkoa ja muita vesileikkejä, eikä naurusta ollut tulla loppua.

snapshot_d40ba1ad_d6681e52.jpg

Johnny päätti myös näyttää kaksoisveljelleen esimerkkiä siitä, miten ponnahduslaidalta kuuluu hypätä veteen ja muutaman harjoittelukerran myös Oliver osasi tehdä hienoja temppuja laudan kanssa. Cassie pyysi poikia lopettamaan hyppimisen ennen kuin jompaankumpaan vielä sattuisi, mutta he eivät kuunnelleet äitiään. Mitä heille nyt voisi sattua?

snapshot_d40ba1ad_d6681f38.jpg

Cassie kyllästyi pian uimiseen, mutta päätti silti jäädä vielä vahtimaan lapsiaan. Nainen haki sisältä itsekoottavan aurinkotuolin ja aikansa aherrettua sen kanssa, tämä vihdoin sai itselleen mukavan tuolin, jossa ottaa aurinkoa. Ei kulunut puoltakaan tuntia, kun silmät ummessa ollut Cassie nukahti tuoliinsa ja heräsi vasta pimeän tultua kun pojatkin olivat jo valmiit lähtemään takaisin sisälle.

snapshot_d40ba1ad_3668d48c.jpg

Pahansisuisesta luonteestaan huolimatta Oliver oli todella fiksu lapsi. Tämä ei milloinkaan tarvinnut apua läksyjensä kanssa ja teki ne aina hyvin nopeasti, mutta silti huolellisesti. Poika oli lisäksi myös yllättävän nopea oppimaan erilaisia taitoja. Siinä ajassa kun kaksoisveli Johnny ymmärtää yhden kirjan asiat, Oliver on lukenut ja käsittänyt kolme. Nokkeluudesta ei kuitenkaan ollut erityisemmin hyötyä pojalle, sillä laiskan luonteensa vuoksi tämä harvoin suostui tekemään mitään mihin olisi tarvittu tietoa ja taitoja.

snapshot_d40ba1ad_16682000.jpg

Vielä samana iltana juhlittiin kaksosten syntymäpäiviä. Maddie loikoili isän sylissä, Tony äidin. Vanhemmat olivat kovin haikeilla mielin kakkujen edessä, sillä Cassie oli ilmoittanut aiemmin päivällä, ettei haluaisi enää lisää lapsia. Anthony ja Maddie olisivat siis heidän viimeiset vauvansa.

snapshot_d40ba1ad_1668d31b.jpg

Pienestä Anthonystä kasvoi tällainen taapero, hieman surullisen oloinen, mutta silti kovin söpö. Surullisuus saattaa toki johtua siitä, että pojalta oli juuri evätty suuri pala täytekakkua, jota muut perheenjäsenet alhaalla ahmivat. Tonyn luonnepisteet ovat: 3/10/4/4/3 ja horoskooppi on leijona.

snapshot_d40ba1ad_9668d5f6.jpg

Maddie on veljensä tavoin vallan suloinen pieni otus, muttei kumma kyllä perinyt äitinsä suuria huulia. Näyttää siltä, että Maddie on pitkään aikaan suvun ensimmäinen tyttö, jonka huulet eivät ole paksut. Maddien horoskooppi on vaaka ja luonnepisteet: 4/9/4/4/7.

snapshot_d40ba1ad_d668d38c.jpg

Johnny oli aivan kuitti vietettyään suurimman osan päivää uima-altaan luona peuhaten, eikä ollut ihme, että poika sanoi vanhemmilleen, isovanhemmilleen ja sisaruksilleen hyvät yöt jo heti kaksosten kasvun jälkeen. Oliver ei kuitenkaan näyttänyt olevan samaa mieltä siitä, että veli menee nukkumaan näin aikaisin, sillä tämä päätti tehdä parhaansa pitääkseen Johnnyn hereillä. Lopulta kun kutittelut ja kirjalla paiskomiset eivät auttaneet, Oliver kapusi veljensä sänkyyn ja aloitti armottoman hyppimisen ja laulamisen sen tahtiin. Cassie ja Ilmari joutuivat kumpikin tulemaan hätiin saadakseen Oliverin pois veljensä huoneesta.

snapshot_d40ba1ad_b668d678.jpg

Vaikka kello läheni kymmentä, Maddie ja Tony olivat silti pirteitä kuin peipposet ja olivat aloittaneet yhteiset leikit Maddien nukkekodin kanssa. Vieressä seisova Ilmari ummisti silmänsä useammin kuin kerran nähdessään, kuinka jompikumpi lapsista väänsi nukkejen sängyn tai pöydän säpäleiksi. Tämäkin helposti rikottava lelu oli sentään maksanut monta sataa. No, ainakin lapsilla oli hauskaa.

snapshot_d40ba1ad_7668d6b5.jpg

Hetken kuluttua Cassie saapui tyttärensä huoneeseen ja ilmoitti saaneensa Oliverinkin nukkumaan.
- Entäs nuo riiviöt? Cassie kysyi naureskellen samalla Anthonyn pelleilyille.
- Eivät varmaan nukahda vielä pariin tuntiin. Antaa heidän nyt leikkiä vielä jonkun aikaa, Ilmari vastasi, kietoi kätensä Cassien ympärille ja suuteli tätä.
- Rakastan sinua, Ilmari sanoi hetken kuluttua.
- Niin minäkin sinua, Cassie totesi hymyillen ja siirsi sitten katseensa lapsiin.
- Tony, ei niitä kuulu syödä! Höpsö poika, Cassie naurahti ja riensi nappaamaan leikkiukon pois poikansa suusta.

snapshot_d40ba1ad_b66a226c.jpg

Natalien luontoinnostus vain kasvoi kasvamistaan. Nykyään nainen jo keräili ties mitä matoja ja toukkia purkkeihinsa ja ripusti ne lopulta makuuhuoneensa seinälle. Cassie oli keinumassa Oliverin ja Johnnyn kanssa eikä voinut olla katselematta äitiään hieman säälivästi. Eikö naisella tosiaan ollut muuta tekemistä kuin pyydystää ötököitä? Ei Cassiellä kuitenkaan ollut mitään aikomusta puuttua äitinsä harrastuksiin, tämä tunsi yhä häpeää siitä miten Natalie oli jonkin aikaa sitten joutunut tyttärelleen sanomaan.

snapshot_d40ba1ad_f66a26c9.jpg

Taloon oli myös vihdoin ostettu uusi lintu täyttämään Pollyn häkin, tämä uusi papukaija on nimeltään Shira. Jostain kumman syystä lintu ei ikinä oppinut puhumaan, ei vaikka Lassi ja Ilmari kuinka yrittivät opettaa sille sanoja. Kyllähän talosta muitakin puhetovereita löytyy, ettei Shiran puhumattomuus niin suuri isku pitäisi mieskaksikolle olla.

snapshot_d40ba1ad_566a2320.jpg

En kyllä ymmärrä miten Natalie ehtii tekemään tämän kaiken: hän hoitaa yksin perheen kasvimaata, maalaa tauluja, kirjoittaa luontoblogeja netissä, kerää hyönteisiä, bongaa lintuja ja vielä viettää enemmän aikaa Tonyn ja Maddien kanssa kuin kukaan muu aikuisista. Nytkin Natalie oli opettanut Anthonyn puhumaan ja ryntäsi saman tien valmistamaan päivän ruokaa. Etkös sinä juuri Natalie valittanut siitä, miten olet jo vanha ja lastenhoito on raskasta?

snapshot_d40ba1ad_766a2a0c.jpg

Natalien maalausinnostus oli ilmeisesti tarttunut myös muuhun perheeseen. Taloon oli pakko ostaa toinenkin maalausteline, sillä Cassie, Johnny ja Natalie olivat jatkuvasti kinastelemassa siitä milloin on kenenkin maalausvuoro. Taulut myytiin suurimmaksi osaksi huutokaupoissa, mutta muutama Natalien maalaus oli päässyt koristamaan talon seiniä.

snapshot_d40ba1ad_966a2578.jpg

Ehkei Oliver sittenkään ole niin mahdoton kuin aluksi luulin, sillä poika ei ole vielä kertaakaan tehnyt kiusaa Maddielle tai Tonylle. Päin vastoin - poikahan oli jatkuvasti leikkimässä pikkusisarustensa kanssa! Johnny oli hieman mustasukkainen taaperoiden saamasta erityishuomiosta, sillä olisihan Johnnykin mieluusti viettänyt aikaa leikkimällä Oliverin kanssa. Ainakaan näillä näkymin Johnny ei kyllä tule saamaan vastakaikua halulleen, Oliver tuskin puhui nykyään kaksoisveljelleen.

snapshot_d40ba1ad_766a29dc.jpg

Lassikin teki parhaansa auttaakseen muuta perhettä lastenhoidossa. Tässä tapauksessa Lassi luki satukirjaa täysin kuuroille korville, sillä Tonya kiinnosti huomattavasti enemmän vieressä palava takkatuli kuin isoisän löpinät, joita poika tuskin ymmärsi. Lopulta satutuokio sai ikävän päätöksen, kun Anthony poltti sormensa kuumassa takassa. Lassi oli ollut liian hidas ja pikkuinen oli ehtinyt takan luo ennen kuin Lassi oli edes kunnolla tajunnut mitä oli tapahtumassa. Onneksi palovamma oli kuitenkin pieni ja parani muutamassa päivässä.

snapshot_d40ba1ad_b66a3280.jpg

Mutta kukas hän on? Ihonväristä ja kasvonpiirteistä voi päätellä, että tämä neitokainen tässä on Melien jälkeläinen. Aleah niminen tyttö tosiaan on Melien esikoinen ja Johnnyn hyvä ystävä. Johnny oli lopen kyllästynyt leikkimään joka päivä yksin ja päätti kutsua Aleahin kotiinsa. Tyttö oli tullut mieluusti varmistettuaan ensin äidiltään, ettei tällä ollut mitään asiaa vastaan.

snapshot_d40ba1ad_f66a37a2.jpg

Tällä kertaa Oliverilla oli syytä olla mustasukkainen. Poika olisi niin mieluusti mennyt mukaan kaksikon leikkeihin, mutta näki vähän liiankin hyvin, ettei Johnny halunnut häntä lähellekään. Niinpä Oliver joutui katsomaan vierestä kun kaksoisveli ja tämän ystävätär leikkivät hippaa ja kerskailivat omilla taidoillaan. Myös Aleahilla oli syynsä olla kutsumatta Oliveria mukaan - poika oli kiusannut useammin kuin kerran Aleahia tämän ihonvärin vuoksi, eikä tyttö tosiaan ollut unohtanut niitä piinallisia hetkiä. Mitä tästä opimme? Ainakin sen, että pilkka osuu lopulta aina omaan nilkkaan.

snapshot_d40ba1ad_b66a3893.jpg

Ei kulunut kauaa kun aurinko jo laski ja Aleahin oli aika lähteä kotiin. Tehtyään läksynsä, Oliver lähti ulos puhaltelemaan saippuakuplia siinä toivossa, että Johnny liittyisi veljensä seuraan. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaikka Oliver kuinka huudahteli ulkona ja teki kaikin keinoin veljelleen ja muille selväksi mitä oli tekemässä. Johnny ei ottanut kuuleviin korviinsa veljen kiljahduksia, vaan keskittyi pianon soittamiseen. Ei mene hyvin tälläkään perheellä kun koko ajan joku on jotakuta vastaan.

snapshot_d40ba1ad_366a3b8d.jpg

Kasvaessaan yhä vain isommaksi tytöksi, Maddiestä oli tullut hyvin itsepäinen. Ei samalla tavalla kuin Oliver, mutta tyttö kyllä pitää päänsä ja tekee mitä oli aikonutkin kuuntelematta lainkaan vanhempiaan tai isovanhempiaan. Tätä nykyä jonkun oli aina pakko olla hollilla Maddien syödessä, tytöllä kun oli ikävä tapa paiskoa ruokansa ympäri keittiötä jos tämä jäi yksin huoneeseen ruokalautasensa kanssa. Onneksi tämäkin vaihe olisi pian ohitse, kaksoset täyttäisivät kohta taas vuosia.

snapshot_d40ba1ad_d66a3ec8.jpg

Lassi oli iskenyt silmänsä postinkantajaan. Ei siis siinä toivossa, että saisi tästä itselleen kumppanin, ei suinkaan. Lassilla vain oli suunnitelma naisen varalle, mies halusi Doriksen sukuun ja olikin valmiina naittamaan hänet jollekulle pojista kunhan sen aika koittaisi. Tiedä vaikka saisimme vielä seurata Doriksen elämää lähemminkin, voihan olla että joku pojista pääsee perijäksi ja nai Doriksen.

snapshot_d40ba1ad_f66a3f3c.jpg

Doriksella ei näyttänyt ainakaan olevan kovin suuri työmoraali, sillä nainen jäi mieluusti rupattelemaan Lassin kanssa muutamaksi tunniksi. Sisälle taloon nainen ei sentään suostunut tulemaan, vaikka Lassi ehdotti sitäkin. On hienoa, että olet Lassi löytänyt uusia ystäviä, mutta luulisi silti, että sinulla on jotain parempaakin tekemistä kuin viettää vapaapäivä istuen kylmällä kivetyksellä päällä ainoastaan pyjama vesisateen piiskatessa niskaa. Jokainen tyylillään..

snapshot_d40ba1ad_b66a5478.jpg

Illalla juhlittiin kolmoissyntymäpäiviä: Lassi, Anthony ja Maddie kasvoivat kaikki uuteen ikävaiheeseen. Kakkuja ei tähän hätään ehditty ostamaan, mutta tuskin kukaan kolmikosta sitä olisikaan niin tarvinnut. Ensimmäisenä kasvoi Lassi, josta tuli varsin komea vanhus. Miehen hiukset harmaantuivat yhdessä hujauksessa ja ainakin kuvan perusteella mies juhlisti syntymäpäiviään kunnon lasillisella viinaa.

snapshot_d40ba1ad_766a5511.jpg

Lassin jälkeen kasvoi Maddie, jonka huone joutui myös remonttiin. Seinät tapetoitiin uudestaan ja koko kalustus vaihtui täysin. Tyttö itsessään on kovin suloinen, ainut lapsista joka peri Ilmarin huulet. Maddiellä oli suuria vaikeuksia päättää uudesta vaatetuksestaan. Toisaalta tyttö olisi halunnut vetää jalkaansa tennarit ja repaleiset farkut, toisaalta taas somat ballerinat ja muut tyttömäiset vetimet. Lopulta Maddie päätyi ballerinaversioon ja tulos on nähtävissä.

snapshot_d40ba1ad_766a53b3.jpg

Viimeisenä kuvattavaksi pääsi Anthony, joka on siskonsa tavoin mitä suloisin ilmestys. Poika pitäytyi vanhassa hiustyylissään, joka kyllä ihan sopiikin tälle. Päälleen Tony vetäisi upouudet vaatteet, jotka Cassie ja Ilmari olivat aiemmin päivällä käyneet ostamassa. Myös Anthonyn huone koki kovan muutoksen, tapetit vaihtuivat räväkämmiksi ja koko sisustustyyli muuttui. Natalie oli lentää selälleen astuessaan ensimmäisen kerran tyttärenpoikansa huoneeseen, ihan tällaista muutosta nainen ei ollut odottanut.

snapshot_d40ba1ad_366a4653.jpg

Tonyn oli jostain syystä pakko päästä heti säikyttelemään siskoaan. Maddie oli juuri kavunnut alas keittiön jakkaralta ja Anthony oli hiipinyt hiljaa tämän selän taakse. Kääntyessään Maddie kohtasi veljensä hullunkurisen ilmeen ja ääniefektien kera. Maddie kiljaisi säikähdyksestä ja sai puolet talon asukkaista ryntäämään paikalle. Myös Oliver saapui nopeasti katsomaan miksi pikkusisko oli kiljaissut ja oli jo aikeissa hyökätä Tonyn kimppuun kuultuaan mistä oli kyse. Onneksi paikalla olleet aikuiset saivat estettyä Oliverin aikeet eikä mitään pahaa päässyt tapahtumaan.

Mistä Oliverin äkillinen huolehtiminen Maddien suhteen? Entä mitä kuuluu yliopistolle? Lue seuraavatkin osat niin tiedät! Tosiaan, tässä osassa ei ollut lainkaan kohtauksia kampukselta, mutta ensi osassa kyllä. Extra tulee kun on tullakseen, suurin osa kuvista on jo otettu ja näin pois päin. Palautetta kiitoksia. : )